Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
 
al meer dan 25 jaar ervaring

Familie Dokter is in 1994 begonnen als "Bert Dokter de keuken- en interieurmakers" in een schuur in het buitengebied van Zwartebroek. Ondertussen is Dokter Interieurbouw uitgegroeid tot een sterk, modern en volwassen ingericht interieurbouwbedrijf vol vakspecialisten. Dokter Interieurbouw heeft alle middelen in huis om een op maat gemaakt interieur te realiseren. De projectleiders, tekenaars en meubelmakers bevinden zich allemaal onder één dak.

Dokter Interieurbouw is allround inzetbaar en monteert het maatwerk interieur op locatie met meerdere montageteams in heel Nederland en zo nodig ook daar buiten. Denk hierbij aan kantoorinrichting op maat, winkelinterieurs of maatwerk interieurs voor woonhuizen zoals keukens, kastenwanden, dressoirs en meer. Een maatwerk interieur kan gemaakt worden op basis van uw ideeën of in samenwerking met een architect of ontwerper.

Naast het maatwerk interieur hebben we veel ervaring in het plaatsen van systeemwanden, glaswanden, plafonds en ander afbouw werkzaamheden. Door deze afwisseling kunnen we een enkele kastenwand leveren maar veelvuldig begeleiden wij onze projecten turn-key. Hierbij treden wij op als hoofdaannemer en aanspreekpunt. Ontzorgen is ons vak!

van een goed idee naar een maatwerk interieur
Kantoor SIOO
interieur is communicatie

Dokter Interieurbouw beschikt over de juiste aanspreekpunten voor iedere opdrachtgever. Onze verkoop- en calculatiemedewerkers staan altijd klaar om een project te voorzien van de juiste adviezen om het ontwerp uitvoerbaar te maken door gebruik van de juiste materialen. Daarnaast zullen de projectleiders en tekenaars de uitvoering van de projecten tot in elk detail begeleiden en uitvoeren. Zij beschikken over constructie- en materiaal kennis voor de interieurbouw en aanverwante bouwwerkzaamheden zodat de klant hierin volledig bediend kan worden. Een goed gebouwd interieur communiceert met de mensen die in dat interieur werken of het bezoeken.

innovatie in interieurbouw

Dokter Interieurbouw investeert al vanaf de grondlegging in innovatie en personeel. Dit is zichtbaar in een modern machinepark waar verschillende soorten materialen in uiterste precisie verwerkt worden. Het vakmanschap van meubelmaker en interieurmonteur is vandaag de dag een combinatie van passie, ambacht en automatisering. Door een overzichtelijk organisatie is al het personeel flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Dit bevestigd de teamspirit en zijn grote en kleine opdrachten in goede handen.

Kantoor SIOO