Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
 
ons ambacht

Dokter Interieurbouw is een modern interieurbouwbedrijf vol vakspecialisten. Wij hebben alle middelen in huis om een op maat gemaakt interieur te realiseren. Projectleiders, tekenaars en meubelmakers, alles bevindt zich onder één dak. Dokter Interieurbouw is allround inzetbaar en monteert het maatwerk interieur op locatie met eigen personeel.

Tekenaars bereiden het werk voor in een 3D tekenprogramma, deze software communiceert met onze computergestuurde opdeelzaag en CNC-freesmachine. Hierdoor is de foutkans minimaal en de precisie optimaal. Elk proces is een combinatie tussen vakmanschap en automatisering. Wij richten ons dan ook op beide processen. We zijn trots op onze vakmensen die elke dag dit productieproces tot het laatste detail verzorgen.

In onze werkplaats verwerken we de meest uiteenlopende materialen. Onze meubelmakers zijn opgeleid in het verwerken van solid-surface materiaal, Hi-macs en Corian. Ook werken wij met de klassieke materialen van de interieurbouw zoals spaanplaat, mdf, hout-fineer of massief-hout. Deze materialen zijn in samenwerking met vaste leveranciers altijd snel beschikbaar.

Wij maken ook steeds vaker projecten met duurzame materialen zoals katoen-vilt, afvalhout, vilt van gerecyclede PET-fles of we hergebruiken oude materialen. De projecten die we hiermee hebben gerealiseerd zijn innovatief en uitdagend.

Wij vinden het belangrijk dat we de juiste partners en samenwerkingen om ons heen hebben. Met deze samenwerkingen kunnen we uw ideeën realiseren. Denk hierbij aan het verzorgen van metaal- en glaswerk, maar ook stofferen en het spuiten van de meubels. Zo zijn wij in staat om een eeuwenoud ambacht modern uit te voeren. De kwaliteit staat hierbij centraal.